“A life changing awareness”

“Als HR manager heb ik in de praktijk veel te maken met coaching en denk je alles wel te weten, maar de ervaring met een paard is uniek. Het geeft een kick wanneer je de paarden oefeningen kunt laten doen zonder dat je ze moet dwingen. Ik heb tijdens de sessie gemerkt dat wanneer je je meer bewust focust op gedrag je veel voor elkaar kunt krijgen, meer dan je verwacht. Een geweldige ervaring die naast het geven van een positieve impuls aan je zelfvertrouwen je ook laat inzien dat het goed is om met respect anderen te benaderen. Een aanrader voor diegenen die meer van zichzelf willen leren kennen en daarmee aan de slag willen”. Inge en Karin bedankt. Frank Snellens, HR Cluster Manager, PHILIPS.

* Zes maanden na deze sessie: “ Tijdens de sessie Coachen met Paarden heb ik ervaren door het paard Rokka dat het belangrijk is om steeds achterom te kijken om te zien of het paard en dus het team nog volgt. Zes maanden na mijn sessie met Coachen met Paarden denk ik nog regelmatig aan deze ervaring  ik realiseer mij dan hoe belangrijk het is verbinding te houden met het team ook als je zelf sneller wilt. “

Frank Snellens, HR Manager PHILIPS.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *