Werkwijze

1

Verkennen

We maken graag persoonlijk kennis om jouw leervraag of organisatievraag te verhelderen en te bespreken. Aan de hand van een intake stellen we een sessie met paarden of een programma samen, afgestemd op de vraag. Wij combineren reguliere coachingsmethodieken met creatieve werkvormen met paarden. Afhankelijk van de vraag kunnen theorie en praktijk worden afgewisseld. Belangrijk is dat je een goede click voelt met de coach die jou of je team begeleidt.

2

Werken met paarden en stappen zetten

We werken met de paarden vanaf de grond, naast het paard. Er wordt niet gereden. Tijdens een sessie werk je met een paard in zijn natuurlijke houding, in een afgezette ruimte. Je hebt hier geen ervaring met paarden voor nodig. De coach begeleidt je in de relatie tot het paard en draagt zorg voor je veiligheid en de veiligheid van je team. Wij werken op basis van gelijkwaardigheid, volgens het PAS Keurmerk Paard als Spiegel (PAS) en de gedragscode van het NOBCO: integriteit, professionaliteit, verantwoordelijkheid en respect.

Tijdens het werken met het paard maken we steeds de koppeling met je dagelijks leven of werksituatie. Het paard houdt je in enkele ogenblikken een zuivere spiegel voor, zonder oordeel. Er is niets goed of fout. Er is wat er is, in het nu. In contact met paarden leer je jezelf en anderen begrijpen. De coach begeleidt je en ondersteunt jou en/of je team bij dit proces.

3

Evalueren

Na iedere sessie of workshop volgt een korte evaluatie gericht op opgedane inzichten en ervaringen en de te nemen vervolgstappen om de gewenste ontwikkeling te realiseren.

Korte trajecten

Bij individuele coaching wordt er veel bereikt in 4 a’5 sessies. Ook kun je kiezen voor één of enkele sessies. Het is mogelijk sessies in te passen binnen een bestaand trainings-, leer- of ontwikkeltraject. Daarnaast kun je een workshop met paarden inplannen in een bestaande training. Daarbij kun je denken aan bijvoorbeeld een dagdeel of een dag. Voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek: neem contact op met Inge Oude Avenhuis, 06 53 759 286 of vul het contactbericht in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Contact

Heeft u interesse of vragen bel 0653759286, mail inge@indracoachenmetpaarden.nl of via onderstaande button.