Particulier

Er zijn momenten in het leven dat je reflectie of ondersteuning zoekt bij persoonlijke levensvragen. Met coachen met paarden nodigen wij je uit om via paarden naar jezelf te kijken en daarbij te genieten van het samenzijn met dit bijzondere dier. Met behulp van paarden krijg je inzicht in je eigen processen en authentieke vaardigheden vanuit werkelijk contact, zonder oordeel of lading. Je ontdekt en onderzoekt hoe je deze kunt inzetten en wat een andere aanpak kan betekenen. Je kunt experimenteren met nieuw gedrag en ontdekt verborgen talenten.

Hoe vind ik meer zingeving en zinbeleving in mijn leven en werk? Hoe zet ik nieuwe stappen naar het realiseren van mijn dromen? Hoe haal ik het beste uit mezelf? Hoe leer ik effectief met mijn grenzen omgaan? Hoe reageer ik tactvoller? Andere voorbeelden van thema’s waar je met een paard aan kunt werken zijn vergroting van persoonlijke kracht, assertiviteit, stressreductie, versterken van zelfrespect, zelfvertrouwen, loopbaanontwikkeling, balans tussen werk en privé, alsook relationele thema’s.

De coaches ondersteunen je op je pad, vanuit gelijkwaardigheid. Met diep respect voor elk individu, mens en dier. Individuele coaching is een manier om jezelf te ontwikkelen of te transformeren.

Het werken met paarden heeft impact. Door de ervaring die je opdoet met de sensitiviteit van het paard dringt de ervaring diep door in ons (onder)bewustzijn. Daarom is één sessie soms al voldoende om het inzicht te verkrijgen en de vervolgstappen te kunnen zetten die leiden naar het gewenste resultaat.

 

Wat levert het op?

Afhankelijk van de vraag zijn de te verwachten resultaten:

  • Inzicht in welke concrete stappen te zetten om de gewenste persoonlijke ontwikkeling te realiseren;
  • Inzicht in belangrijke persoonlijke waarden en hoe deze te vertalen naar je leven en werk
  • Meer verbinding tussen denken, voelen en doen;
  • Meer zelfvertrouwen en overtuiging: empowerment;
  • Verbetering van (non)verbale communicatie en effectiviteit;
  • Meer kracht en eigenwaarde;
  • Een actieplan om vervolgstappen te zetten.

Contact

Heeft u interesse of vragen bel 0653759286, mail inge@indracoachenmetpaarden.nl of via onderstaande button.
error: Content is protected !!