Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

Navigate / search

Twee maanden na een sessie

Maandag 26 november 2012. Deze week kwam een reactie binnen van één van onze coachees.  We hebben deze zomer één sessie gedaan over het werken met en leiden van professionals in teams.

Twee maanden na mijn eerste Indra-coaching kan ik concluderen dat het inzicht dat Amor en Inge me gegeven hebben, me daadwerkelijk verder heeft geholpen. Tijdens de sessie in de bak werd ik me ervan bewust dat ik alle problemen van mijn organisatie veel te veel in mijn eentje aan het oplossen ben. Omdat ik me daar als eindverantwoordelijke nu eenmaal toe geroepen voel. En dat terwijl de sleutel voor succes gewoon ligt in het samen doen. In het leggen van verbindingen tussen en met mensen en uitdagingen. Het delen van mijn zorgen en beslommeringen met mijn medewerkers voelt goed en doet hen bovendien opbloeien omdat een beroep gedaan wordt op al hun kwaliteiten. Hoe eenvoudig kan het zijn? En hoe bijzonder om dit inzicht via paardencoaching te hebben verkregen. Nogmaals heel erg bedankt!