Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

Navigate / search

Teamontwikkeling

Succesvol samenwerken

Hoe halen wij als team meer succes en plezier uit ons werk?

Hoe dragen wij beter bij aan het bereiken van de organisatiedoelstellingen?

De kracht van teams zit hem in het aanspreken en gebruiken van elkaars kwaliteiten, weten hoe je met elkaar moet communiceren en weten welk gezamenlijk doel je hebt. In organisaties zijn onderlinge relaties, teamprestaties en persoonlijke ontwikkeling belangrijk.  Hoe meer inzicht in eigen kwaliteiten en die van de andere  teamleden en hoe meer vertrouwen in elkaar, hoe effectiever en plezieriger de samenwerking verloopt.

Door een combinatie van interactieve training en speelse werkvormen met paarden kan op ontspannen wijze inzichten en ervaringen opgedaan worden die op constructieve wijze vertaald worden naar de werkvloer. Deze ervaringsgerichte leerwijze geeft aanknopingspunten voor meer onderlinge verbinding en de basis voor meer gezamenlijk succes en plezier.

Wat levert het op?

Afhankelijk van de vraag zijn de volgende resultaten te verwachten:

  • Meer plezier en succes in de samenwerking
  • Betere teamprestaties
  • Betere bijdrage aan de organisatiedoelstellingen
  • Meer samenhang binnen het team
  • Inzicht in bewuste en onbewuste gedragspatronen
  • Inzicht in teamkwaliteiten en – valkuilen
  • Inzicht in hoe individuele kwaliteiten beter zijn te benutten voor het teamdoel

Reactie deelnemer teamdag:

*”De teamdag was enorm leuk! Een aanrader. De inleiding was inspirerend en leerzaam. Het werken met de paarden bijzonder. Ik had niet gedacht dat het me zoveel zou doen. Ik ervoer een connectie met het paard, een heel “warm” gevoel. Al met al echt een aanbeveling om de groepsband te versterken. Met name het benoemen van elkaars kwaliteiten en de oefening met het paard die daar aan was gekoppeld. Dank voor de bijzondere ervaring!” Kirsten Roskam, manager kennis en kwaliteit, Damsté Advocaten & Notarissen.

Zie voor meer referenties de tab “Reacties”.