Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

Navigate / search

Over de coaches

 

Inge Oude Avenhuis 

Inge is gecertificeerd Horsense coach van de leergang Excellente Coach. Zij heeft 25 jaar ervaring opgedaan in het bedrijfsleven met het begeleiden en ontwikkelen van  HBO- en WO geschoolde professionals en leidinggevenden, onder andere voor YACHT en het Ministerie van Defensie.  Deze ervaring, gecombineerd met haar ervaring met het werken met paarden, wil zij graag aanreiken om mensen en teams op een unieke wijze verder te brengen. Opdat zij met vernieuwd inzicht, elan en plezier, stappen in hun leven, loopbaan, team of organisatie kunnen zetten. Zij combineert kennis van-  en ervaring met loopbaanontwikkeling, persoonlijke ontwikkeling, verbetermanagement, leiderschapsontwikkeling, HR-cycli en coachingsmethodieken met kennis en ervaring op het gebied van communiceren met paarden op een natuurlijke manier. Inge is gelieerd Horsense coach en houdt hiermee ontwikkeling en professionalisering continu op peil.

 

 

 

Karin Oude Avenhuis

Karin heeft  20 jaar ervaring als directeur van meerdere bedrijven en als leidinggevende aan ca 50 medewerkers. Zij is gecertificeerd Horsense coach van de leergang Excellente Coach, en heeft ervaring met natural horsemanship en communiceren met paarden op een natuurlijke manier.  Karin heeft ongeveer 15 jaar eigen paarden bij haar  huis staan en heeft zo geleerd en ondervonden hoe de interactie met paarden je kunnen helpen bij je persoonlijke ontwikkeling  voor thuis of  op de werkvloer.

 

De naam Indra

De naam Indra komt uit het Hindoeïsme. Indra is binnen deze leer de beschermheer van de Paarden en de God van het universum waarbinnen alles via een web van planeten met elkaar verbonden is.