Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

Navigate / search

Insights Discovery en Coachen met Paarden

 

We zijn gevraagd een team te coachen met behulp van Insights Discovery. De psychologische voorkeurentypen van drs.. C.G. Jung zijn vertaald in de vier hoofdkleuren van Insights Discovery: groen, geel, rood, blauw.

Deze methodiek geeft in korte tijd inzicht in hoe een team is samengesteld, vanuit welke voorkeuren een team handelt en waar het team nog winst kan behalen.

We gaan met praktische oefeningen aan de slag, met interactieve opdrachten waar de voorkeurstijlen ten volle tot uiting mogen komen. Één van de opdrachten zal zijn: een uitdagend parcours bouwen voor de andere helft van het team, inclusief een paard. Wat gebeurt er onderweg? Hoe worden de verschillende voorkeurstijlen/ kleuren ingezet? Wat gaat goed? Waar is balans of een onbalans? En welk effect heeft dat op de samenwerking en het resultaat van de oefening? Hoe kun je de koppeling maken naar de werkvloer? Wat is er dan nodig? Wie is bereid die beweging te maken naar een andere kleur? Hoe vertaalt zich dat in concreet gedrag?

Bedoeling is bewust gebruik te maken van de diversiteit aan kwaliteiten in het team. 

Op de foto: Amor. Tijdens de voorbereiding met Karin en Jeannet schuift het paard Suprice ook even aan 😉 . 

 

11 Oktober 2019 Indra Coachen met Paarden