Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

Navigate / search

Indra Coaching en Training

 

Indra Coaching en Training is een zusterbedrijf van Indra Coachen met Paarden en biedt coaching en reflectie op maat, zonder paarden.

Wij bieden verschillende vormen van reflectie en coaching:

1. Executive Coaching : Reflectie voor directeuren, topmanagers en eindverantwoordelijken.

2. Coaching voor leidinggevenden:

reflectie op leiderschap en specifieke situaties in je dagelijkse praktijk als leidinggevende, versterken en uitbreiden van leiderschapsstijlen en werken met de universele competenties van natuurlijk leiderschap.

3. Personal Coaching:

Ondersteuning op je pad bij persoonlijke ontwikkeling, versterken van je competenties en persoonlijke kracht, om zo je kennis en kunde productief in te kunnen zetten,

Reflectie  op leven en werk, gericht op groei, zingeving, inzicht en vernieuwen van elan en energie, vitaliteit en duurzame inzetbaarheid, carrièreontwikkeling/loopbaanontwikkeling.

4. Teamcoaching:

Gericht op het ontwikkelen van samenwerking,  het versterken van de onderlinge verbinding, verkennen van kwaliteiten en uitdagingen, om zo versterkt samen succesvol stappen te kunnen zetten.

Klik hier voor de site van Indra Coaching en Training. Contact? Klik hier of bel 06 53 759286.

 

Kwaliteit

In 2014 is Indra Coaching en Training beoordeeld en goedgekeurd volgens de kwaliteitsrichtlijnen van Achmea en daarmee erkend certificaathouder geworden. Dit betekent voor Hogescholen met een Livvit polis van Achmea Zilveren Kruis dat individuele coachingstrajecten bij Indra Coaching en Training vergoed worden.

Bij deze accreditatie is Indra Coaching en Training beoordeeld op:

  • Betrouwbaarheid en stabiliteit van de organisatie;
  • Aantoonbaarheid van de effectiviteit van de diensten, prijs en bereikbaarheid;
  • Beheersbaarheid van de processen.

 

 

Meer informatie? Bel of mail Inge Oude Avenhuis: 06 53 759 286 of mail naar inge.oudeavenhuis@ziggo.nl.