Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

Navigate / search

De verbeelding

Op 26 oktober 2012 gaat onze website Indra Coachen met Paarden online. Het was een heel proces alvorens het zover was. Een proces waarbij ideeën, kennis, vaardigheden, ervaringen met de paarden en overtuigingen verwoord en verbeeld moeten worden in een aanbod en een site. Daarbij moesten we ons afvragen: wie willen we zijn voor onze klanten, wat kunnen we bieden, wat kunnen we hen laten ervaren en hoe kunnen wij hen begeleiden op hun pad naar inzichten en groei?

De ideeën van Steven Covey: “begin met het eindresultaat voor ogen”, en Ane Sijsma: “Organiseren is een proces van verbeelden. Wees je dat bewust”, hebben ons hierbij geholpen. Ane Sijsma heeft daar een boek over geschreven: “de verbeelding”. Hierin beveelt hij ons aan meer te vertrouwen op de verbeelding van jezelf en van anderen, in plaats van alleen te leunen op rationaliteit.´ We live through our imagination.`

Deze website en daarmee Indra Coachen met Paarden is het resultaat. Wij hopen dat het je aanspreekt en het inspireert om te gaan verbeelden.

De beste manier om te toekomst te voorspellen is tenslotte die zelf te creëren.  En dat begint met verbeelding. Wat vinden wij de moeite waard om ons leven aan te besteden?

Wij heten je welkom en zien je graag terug bij Indra Coachen met Paarden.

Karin en Inge Oude Avenhuis